Roxana Baesu

Acest blog este o carte scrisa a sufletului meu. Pentru toate momentele in care cuvintele alearga nestingherite prin mintea mea si creeaza o poveste in care cred cu desavarsire. Si pentru ca sper ca ceea ce scriu sa ii ajute si pe altii sa descopere fericirea unui simplu gand.

Lectura placuta 🙂

15 thoughts on “Roxana Baesu

  1. Foarte frumos, foarte profund, mi-a facut placere sa citesc aceste randuri foarte adevarate, frumoase, pot spune ca mi-au dat si 2-3 lacrimi poate am trait prea profund tot ce am citit, ..

  2. Foarte frumos, mi-a facut placere sa citesc aceste ganduri, foarte profunde, frumoase, adevarate. Pot spune ca mi-au dat si 2-3 lacrimi, … Frumos! Felicitari 🙂

  3. Buna. As fi vrut sa-ti trimit mesajul asta in privat dar nu am gasit o adresa de contact, asadar uite: intrebarea mea pentru tine este daca decizia de a deschide acest blog a fost una buna pentru tine. Se schimba ceva cu un blog? Macar pentru tine. Raspunde-mi te rog, multumesc!

    • Buna Mihai, da acest blog ma ajuta. Ma ajuta pentru ca imi pot exprima sentimentele in cuvinte si reusesc sa dau o forma gandurilor mele. Schimbarea pleaca de la un singur gand, unul pozitiv si acesta este obiectivul meu, sa reusesc sa transmit oamenilor sentimente frumoase. Multumesc si eu pentru intrebare. Daca te mai pot ajuta cu ceva imi poti scrie pe adresa: roxana.baesu@gmail.com

    • Sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva nu este o optiune, ci o necesitate. Chiar daca uneori pare dificil, orice problema are si o solutioanare si de asta avem nevoie. Sunt de parere ca fericirea poate fi gasita in toate lucrurile mici din jur, dar trebuie sa renuntam la suferinta, la negare si la toate gandurile care nu ne dau pace.

  4. foarte frumos scrii1 ma regasesc in tot ceea ce spui din pacate n-as putea sa transpun si in cuvinte, asa frumos cum o faci tu.

Leave a comment