Ganduri de inceput

Mi-am inceput anul respirand cel mai profund aer al libertatii. Libertatea de a alege sa fiu fericita, fara alte compromisuri. Mi-am incarcat sufletul cu liniste, iubire si sclipirile din ochii oamenilor dragi. Fiecare moment din ultima perioada m-a ajutat sa vad ce este cu adevarat important pentru mine si ce ma face fericita. Clipele de liniste mi-au aratat ca fiecare rana se poate vindeca si privind retrospectiv pot spune ca asta este cel mai important: sa te opresti mereu si sa privesti asupra sinelui. Pentru ca lucrurile care nu ne fac fericiti pot ajunge sa creeze adevarate frustrari si sa ne influenteze intr-un mod extrem de negativ, ajungand chiar si la depresie.

In anul ce abia a inceput imi doresc un singur lucru: sa traiesc clipa. Pentru ca nu vei trai niciodata fericit, daca lasi momentele sa treaca pe langa tine, gandindu-te la viitor sau la trecut. Pentru ca fiecare moment este unic si nu se va mai intoarce, oricat ne-am dori asta. Vreau sa simt viata asa cum este ea: frumoasa, libera si plina de fericire. Pentru ca intotdeauna exista posibilitatea sa alegi ce vrei sa faci cu viata ta, eu voi alege sa stau mai aproape de oamenii care merita, sa fac lucrurile cu mai multa pasiune, sa iubesc cu mai multa daruire, sa las deoparte problemele si sa ma focusez pe ceea ce imi doresc sa realizez, sa gandesc mai optimist, sa imi fac timp pentru sufletul meu.

Va doresc un 2013 plin de ganduri bune si fericire!

Advertisements

One thought on “Ganduri de inceput

  1. Mă bucur mult pentru dumneavoastră,deoarece sunteţi femeie! Iar acest statut vă oferă posibilităţi practic nelimitate pentru iubire,fericire,împlinire,etc.. Dar să mă refer acum şi la … mine. Sunt o persoană cu handicap neuro-motor,şi nu am posibilităţi prea mari în a mă realiza în viaţă (nu am o potenţă prea mare,pentru a procura fericirea în viaţa unei femei,de pildă,lucru de care sufletul meu are foarte mare nevoie,poate cea mai mare,pentru a fi cu adevărat fericit). Desigur,acum îmi veţi vorbi de religie,de iubirea aproapelui,de etc.,ori,aicea-i problema! Cum să-mi iubesc persoana cea mai apropiată,dacă mă vede că sunt o persoană cu handicap şi mă evită,fuge de mine,şi stă la distanţă de mine? Cum mă pot realiza în viaţă prin căsătorie,dacă toate persoanele de gen feminin mă antipatizează,sau se tem că,persoană cu handicap fiind,să nu le creez probleme? Am şi eu o prietenă,cu dizaciliţăti mai grave decât mine,şi e din Bacău,iar eu din Maramureş,prin urmare e aproape imposibil să mă văd cu ea,decât bineânţeles în poze. Dar mă bucur de prezenta ei în viaţa mea,şi e şi acesta un lucru bun făcut în calea către fericire. Dar ce să fac cu temelia vieţii mele dacă nu o pot realiza? … Că numai prin religie nu se prea poate,sinceri să fim!! Dumnezeu nu ne-a creat să fim călugări,şi să locuim singuratici la mănăstiri!! Nici pe departe!! Dumnezeu,când a creat omul,l-a făcut pereche,a creat 2 oameni,şi nu un singur om! I-a binecuvântat,şi le-a zis:,,Creşteţi,înmulţiţi-vă,umpleţi pământul şi îl stăpâniţi”! … Iar eu,cum pot să fac toate astea? Lămuriţi-mă,vă rog frumos? Cum să mă înmulţesc,dacă nu printr-o căsătorie,cu o fată ce are un suflet care seamănă cu al meu? Sunt romantic,tandru,afectuos,loial cu prietena mea,pot deveni înţelegător,pentru mine Iubirea şi Dragostea mai ales sunt lucrurile cele mai importante în viaţă!!! Vă aştept răspunsul,stimată doamnă,şi vă rog să-mi scrieţi,fie pe acest format,fie direct la adresa mea de email,miky_n3@yahoo.com. Aştept opţiunea dumneavoastră despre fericire şi iubire în condiţiile unei persoane cu handicap. Mă bucur foarte mult că dumneavoastră aţi ajuns la fericire,şi sper că ne puteţi împărtăşi şi nouă reţeta,celor ce ne zbatem în prizonieratul acestei lumi,ce nu mai doreşte să ştie de Dumnezeu,de fericire,de iubire,de noi,etc.! Cu sinceritate,consideraţie şi respect,Mihai Pop.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s